Comment navigation

 • Claudi Otzet Mir diu:

  Trobo molt encertat el document que vareu enviar en relació a les alternatives del local.
  La Fundació FSB ha de tenir una seu i un dojo.
  Suposo que a molts ens agradaría continuar a Rep. Argentina, 28, a on tenim tants records i vivències. Penso, i és una opinió tant o no, vàlida com qualsevol altra, sería preferible comptant amb un mecenatge adequat que FSB, pugués comprar la seu, i tenir un patrimoni propi, millor que una copropietat, o lloguer, amb associats. Però com va dir algú, de la mateixa manera que Katsumi va venir a Barcelona i va crear el seu propi espai, ara pot ser un altre moment d’inici i FSB, potser pot crear un nou i propi espai i ambient.
  El Patronat sabrà que fer, fem-los costat”.

  Saluts, i bona sort.

  Claudi Otzet i Mir

 • David Beltran diu:

  Hola, us trobo a faltar!. M agradaria que en futur espai es pogués anar a practicar fora del horari de reunions. Així no tindriem problema d horaris.

 • Teresa Rodon diu:

  Hoola, m’agradaria que es repensessin els horaris de nit de cara als que vivim fora i tenim un llarg trajecte en tren de tornada, i una limitació pel darrer tren. És clar que això potser topa amb l’interès de qui té negoci i el tanca tard, però s’hauria d’avaluar.
  En aquest sentit acabo de saber que a un dels nostres col·legues de Girona ja li han limitat el carnet de conducció a només llum de dia, potser podem tenir en compte l’edat avançada de molts dels nostres membres a l’elaborar la graella d’activitats.. més potser que l’horari de botigues?

 • Espero que es pugui trobar aviat un espai adient per a continuar preservant el llegat de Katsumi Mamine. Mentre no es trobi un espai exclusiu pel dojo central, ofereixo provisionalment l’espai del centre de cultura de salut holística la Llanterna de Torelló per acollir activitats de la comunitat del SEITAI, si convé.

 • Maite Fuertes diu:

  Ahir vaig tenir un somni.
  Estàvem fent Katsugen en un espai ampli, de grans finestrals que deixaven entrar la llum i l´aire fresquet del mati entre flors i arbres. Escoltant el magnificat de Bach, anava agraint a la vida el retorn de la activitat SEITAI, agraïa als meus companys el treball conjunt que ens va dur a trobar aquest centre i agraïa a en Katsumi la seva tenacitat per tot el temps dedicat a comunicar-nos aquest tresor.
  No vull despertar del somni fins aconseguir-ho.

Comment navigation

Comments are closed.