formulari inscripció cursos estiu-hivern

INSCRIPCIÓ CURSOS ESTIU-HIVERN

 

  He llegit i accepto la Política de Privacitat.

   

  En compliment al Reglament (UE) 679/2016 (Reglament General de Protecció de Dades) i de la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, informem que les dades personals que sol·licitem en el present formulari seran incorporades a una base de dades informatitzada de titularitat de la FUNDACIÓ SEITAI BARCELONA. El titular de les dades disposa en tot moment dels drets d’accés, rectificació, supressió, limitació portabilitat i oposició, que podrà exercitar mitjançant correu electrònic a l’adreça seitaibarcelona@seitaibarcelona.com. Informem que les dades obtingudes a través del present formulari, responen a la finalitat, única i exclusiva, de poder facilitar als clients els serveis sol·licitats.

   

  NOTÍCIES

  NOVA SEU DE LA FUNDACIÓ SEITAI BARCELONA

  A partir d’aquest curs, disposem d’una nova seu de la Fundació SEITAI Barcelona on també s’hi realitzaran les activitats de l’Acadèmia SEITAI. L’espai gaudeix d’unes condicions adequades a les necessitats i exigències de la nostra activitat.


  Carrer de Plató, 6, 1er-6a. 08021 Barcelona

  CICLE DE SEMINARIS-DEBAT: Reflexions sobre l’obra de Katsumi Mamine

  El 2 de juliol va tenir lloc la tercera sessió del cicle de seminaris online sobre temes desenvolupats per Katsumi Mamine. Aquesta segona sessió ha estat dedicada al Jo espontani i jo vestit (2a continuació) i a la Manifestació de l’ego vista des de SEITAI.
  El cicle de Seminaris-debat: Reflexions sobre l’obra de Katsumi Mamine, organitzat pel Grup de recerca i estudis SEITAI i per l’Acadèmia SEITAI, tindrà una periodicitat mensual i es realitzarà el 4t divendres de mes de 19:00h a 20:30h.

  HOMENATGE A KATSUMI MAMINE MIWA (1944-2020)

   

  Et convidem a veure l’esdeveniment que va tenir lloc el passat 14 d’abril, des d’aquest enllaç.

  Amb aquest esdeveniment, vam commemorar el primer aniversari de la mort del nostre estimat Katsumi Mamine Miwa.

  PODEU VEURE EL DOCUMENTAL
  “SEITAI: Observar la vida, comprendre-la i recuperar la vitalitat”

  Teaser SEITAI d’Igor Cortadellas

  PUBLICACIONS DE KATSUMI MAMINE

  Pots veure i adquirir tots els llibres disponibles de Katsumi Mamine en aquest apartat.


  NOVETAT!
  seitai, una nueva comprensión de la naturaleza humana

  Ja podeu trobar aquest llibre de Katsumi Mamine en format e-book.

  S’està realitzant la tasca de digitalització de la resta de llibres. Us anirem informant a mesura que estiguin disponibles