Vull rebre més informació

VULL REBRE MÉS INFORMACIÓ

 

  He llegit i accepto la Política de Privacitat.

   

  En compliment al Reglament (UE) 679/2016 (Reglament General de Protecció de Dades) i de la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, informem que les dades personals que sol·licitem en el present formulari seran incorporades a una base de dades informatitzada de titularitat de la FUNDACIÓ SEITAI BARCELONA. El titular de les dades disposa en tot moment dels drets d’accés, rectificació, supressió, limitació portabilitat i oposició, que podrà exercitar mitjançant correu electrònic a l’adreça seitaibarcelona@seitaibarcelona.com. Informem que les dades obtingudes a través del present formulari, responen a la finalitat, única i exclusiva, de poder facilitar als clients els serveis sol·licitats.

  NOTÍCIES

  LA CULTURA SEITAI A CATALUNYA RÀDIO

  L’espai L’ofici de viure de Catalunya Ràdio, dirigit per Gaspar Hernandez, ha dedicat un programa a la cultura SEITAI.

  Podeu accedir a l’àudio del programa clicant aquí.

  KATSUMI MAMINE MIWA (1944-2020)

  El 14 d’abril va morir el nostre estimat mestre Katsumi Mamine Miwa. Des d’aquí el volem recordar i fer arribar el nostre condol a la seva família i a totes les persones que l’hem conegut.

   

  A la web de la Fundació, es va obrir un espai on vam recollir les vostres paraules en el seu record. S’ha respectat cada un dels textos en el seu idioma original.

  PODEU VEURE EL DOCUMENTAL
  “SEITAI: Observar la vida, comprendre-la i recuperar la vitalitat”

  Teaser SEITAI d’Igor Cortadellas

  ESTUDI D’INVESTIGACIÓ SOBRE LA RELACIÓ ENTRE LA PERSONALITAT I LES OSEIS

  Aquest estudi, realitzat per Luis Alonso, aborda la dimensió psicològica de l’estímul per a la conducta de l’ésser humà, els seus comportaments bàsics adaptatius i la seva interrelació amb la personalitat, des de la perspectiva SEITAI.

  Hi podeu accedir des d’aquí.

  NATURALEZA HUMANA Y SEITAI

   

  Com a resultat final de quaranta anys de treball, Katsumi Mamine publica Naturaleza humana y SEITAI. Observaciones y prácticas. El llibre consta de dues parts. La primera dedicada a les observacions i la segona a les pràctiques.

  Llegir més…

   

  Entra al Canal Youtube de la Fundació i, a més, si entres a Llistes de Reproducció, podràs veure alguns programes de televisió on es parla de SEITAI.