Activitat – orientació individual

ORIENTACIÓ INDIVIDUAL

 

S’ofereix una atenció personal basada en la comunicació del yuki, enfocat a acollir i assenyalar amb la major precisió possible les regions i parts concretes de la CVP (i dels seus membres) on s’ha acumulat la vitalitat i originat la TPE, la principal causa interna de la pèrdua de la salut física i del malestar psíquic.

L’orientació psíquica pretén identificar el personal desig bloquejat/inhibit de les oseis de la persona perquè recuperi el seu propi moviment espontani.

 

  He llegit i accepto la Política de Privacitat.

   

  En compliment al Reglament (UE) 679/2016 (Reglament General de Protecció de Dades) i de la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, informem que les dades personals que sol·licitem en el present formulari seran incorporades a una base de dades informatitzada de titularitat de la FUNDACIÓ SEITAI BARCELONA. El titular de les dades disposa en tot moment dels drets d’accés, rectificació, supressió, limitació portabilitat i oposició, que podrà exercitar mitjançant correu electrònic a l’adreça seitaibarcelona@seitaibarcelona.com. Informem que les dades obtingudes a través del present formulari, responen a la finalitat, única i exclusiva, de poder facilitar als clients els serveis sol·licitats.

  NOTÍCIES

  HOMENATGE A KATSUMI MAMINE MIWA (1944-2020)

  Et convidem a participar-hi el dia 14 d’abril de 19 a 21h, des d’aquest enllaç

  Amb aquest esdeveniment, commemorem el primer aniversari de la mort del nostre estimat Katsumi Mamine Miwa.

  Des de la Fundació SEITAI Barcelona (futura Fundació SEITAI Katsumi Mamine), com a homenatge i agraïment a Katsumi, el seu Fundador, hem organitzat un acte online, obert i en directe, un programa de TV emès pel canal YouTube de SEITAI Barcelona, perquè tota la comunitat SEITAI ens reunim per recordar-lo el mateix dia en què se’n va anar ara fa un any.
  A la commemoració, sentirem les paraules de Katsumi, les d’alguns testimonis, interpretacions musicals especialment dedicades a la seva memòria i acabarem la trobada participant d’una breu sessió de pràctica de katsugen undo.

  PODEU VEURE EL DOCUMENTAL
  “SEITAI: Observar la vida, comprendre-la i recuperar la vitalitat”

  Teaser SEITAI d’Igor Cortadellas

  NATURALEZA HUMANA Y SEITAI

   

  Com a resultat final de quaranta anys de treball, Katsumi Mamine publica Naturaleza humana y SEITAI. Observaciones y prácticas. El llibre consta de dues parts. La primera dedicada a les observacions i la segona a les pràctiques.

  Llegir més…

  LA CULTURA SEITAI A CATALUNYA RÀDIO

  L’espai L’ofici de viure de Catalunya Ràdio, dirigit per Gaspar Hernandez, ha dedicat un programa a la cultura SEITAI.

  Podeu accedir a l’àudio del programa clicant aquí.

  ESTUDI D’INVESTIGACIÓ SOBRE LA RELACIÓ ENTRE LA PERSONALITAT I LES OSEIS

  Aquest estudi, realitzat per Luis Alonso, aborda la dimensió psicològica de l’estímul per a la conducta de l’ésser humà, els seus comportaments bàsics adaptatius i la seva interrelació amb la personalitat, des de la perspectiva SEITAI.

  Hi podeu accedir des d’aquí.

  Entra al Canal Youtube de la Fundació i, a més, si entres a Llistes de Reproducció, podràs veure alguns programes de televisió on es parla de SEITAI.