Activitat – cursos d’estiu-hivern

CURSOS D’HIVERN 2019

 A càrrec de Katsumi Mamine Miwa.
Va aprendre la cultura SEITAI amb el mestre NOGUCHI en una íntima relació amb ell, entre 1956 i 1976

Salut-Vida, SEITAI

El moviment del cosmos no ha cessat des que es va iniciar en el big bang fa catorze mil milions d’anys. Va generar la vida fa quatre mil milions d’anys i en fa cinc que va dotar una de les espècies de la capacitat d’intervenir sobre el MÓN i de manipular-lo: l’espècie humana.

Des de la revolució científica i el desenvolupament de les màquines, fa tres-cents anys, l’ésser humà ha desplegat aquesta capacitat de la seva naturalesa de tal manera que, al segle XXI, ja està jugant amb la possibilitat de poder destruir el planeta, les diverses vides que l’habiten i la mateixa espècie humana.

També podria emprar la seva intel·ligència particular no només per exercir el seu poder sobre el món exterior, sinó per esclarir com la vida del cosmos està actuant dins d’ell mateix.

És urgent que el cervell de l’espècie humana recuperi l’autèntic control sobre la vida exercint la seva funció natural: la coordinació de les necessitats vitals del seu organisme amb la realitat del seu entorn sense destruir-ne cap dels dos.

És vital per a cada persona que el seu cervell recuperi el seu conscient espontani personal, el que sorgeix de les seves activitats vitals i de les seves intel·ligències cel·lulars. Quan la psique-ment es queda atrapada i subjugada per qualssevol conceptes culturals, la persona pateix la principal causa interna del trastorn físic i del malestar psíquic: la dissociació entre el cap que vol regir el tronc i el cap que necessita connectar-se amb el desig del seu organisme.

SEITAI, cultura de la vida-salut en la naturalesa humana, ens ofereix unes vivències noves i una observació innovadora de la vida de l’ésser humà i de la de cada individu, que ens impulsen a respectar-les perquè les sentim i comprenem en la seva natural connexió amb el moviment de l’Univers.

Per a tots els públics. Es prega portar mocador i mitjons nets.

 

katsugen undo

Dates i horaris: Desembre Dissabte 14
Diumenge 15
16.00-21.00
11.30-14.00 i 16.00-19.00

Inscripció: 100 € (70 € alumnes)

 

yuki i gyoki essencial

Dates i horaris: Desembre Dissabte 21
Diumenge 22
16.00-21.00
11.30-14.00 i 16.00-19.00

Inscripció: 100 € (70 € alumnes)

 

la cultura SEITAI, recuperar i cultivar “l’instint particularment humà i meu”

Dates i horaris: Desembre Divendres 27
Dissabte 28
Diumenge 29
Dilluns 30
16.00-21.00
11.30-14.00 i 16.00-20.00
11.30-14.00 i 16.00-20.00
11.30-14.00 i 16.00-18.30

Inscripció: 230 € (150 € alumnes)

 

Condicions especials de pagament

En inscriure’s simultàniament als tres cursos, katsugen, yuki i la cultura SEITAI, és de 240 € (170 €, alumne)

En inscriure’s simultàniament als dos cursos de katsugen i la cultura SEITAI és de 230 € (160 €, alumne).

En inscriure’s simultàniament als dos cursos de yuki i la cultura SEITAI és de 230 € (160 €, alumne).

En inscriure’s simultàniament als dos cursos de katsugen i yuki és de 150 € (100 €, alumne).

En inscriure’s amb el carnet jove o amb el certificat de l’atur: la meitat, en tots els casos

Els drets de participació es realitzen el mateix dia del curs i en efectiu.

 

Inscripció…

NOTÍCIES

PRESENTACIÓ DEL DOCUMENTAL “SEITAI: Observación y comprensión de la vida, y recuperación de la vitalidad”

La presentació del documental “SEITAI: Observación y comprensión de la vida, y recuperación de la vitalidad” es durà a terme el dissabte 11 de gener de 2020 a les 18 hores a l’Auditori del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

SER MEMBRE DE LA FUNDACIÓ SEITAI BARCELONA

Ser membre de la Fundació et permetrà compartir informació directa de les activitats, una major projecció, un aval i un suport jurídic i institucional. A més, col·laboraràs econòmicament en el funcionament i en el desenvolupament de les activitats que dugui a terme la Fundació.

Com fer-te membre de la Fundació…

PRIMERES ACREDITACIONS DE MONITORES I MONITORS

Durant el mes de juliol, la Fundació ha fet entrega dels primers 20 Títols acreditatius de Monitora o de Monitor SEITAI a les persones que ho han sol·licitat d’entre totes les persones que havien estat proposades.

NATURALEZA HUMANA Y SEITAI

Com a resultat final de quaranta anys de treball, Katsumi Mamine publica Naturaleza humana y SEITAI. Observaciones y prácticas. El llibre consta de dues parts. La primera dedicada a les observacions i la segona a les pràctiques.

Llegir més…

Entra al Canal Youtube de la Fundació i a més, si entres a Llistes de Reproducció, podràs veure alguns programes de televisió on es parla de SEITAI.