Activitat – consultes

CONSULTES

 

S’ofereix una visió de l’actual estat concret de l’organisme de la persona i de la seva capacitat/dificultat d’interaccionar en la vida quotidiana, des de la perspectiva osei.

 

  He llegit i accepto la Política de Privacitat.

   

  En compliment al Reglament (UE) 679/2016 (Reglament General de Protecció de Dades) i de la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, informem que les dades personals que sol·licitem en el present formulari seran incorporades a una base de dades informatitzada de titularitat de la FUNDACIÓ SEITAI BARCELONA. El titular de les dades disposa en tot moment dels drets d’accés, rectificació, supressió, limitació portabilitat i oposició, que podrà exercitar mitjançant correu electrònic a l’adreça seitaibarcelona@seitaibarcelona.com. Informem que les dades obtingudes a través del present formulari, responen a la finalitat, única i exclusiva, de poder facilitar als clients els serveis sol·licitats.

  NOTÍCIES

  NOVA SEU DE LA FUNDACIÓ SEITAI BARCELONA

  A partir d’aquest curs, disposem d’una nova seu de la Fundació SEITAI Barcelona on també s’hi realitzen les activitats de l’Acadèmia SEITAI. L’espai gaudeix d’unes condicions adequades a les necessitats i exigències de la nostra activitat.


  Carrer de Plató, 6, 1er-6a. 08021 Barcelona

  PODEU VEURE EL DOCUMENTAL
  “SEITAI: Observar la vida, comprendre-la i recuperar la vitalitat”

  Ja hem tingut més de 18.000 visualitzacions. Us recomanem que no us el perdeu. El podeu trobar, al nostre Canal Youtube, en tres idiomes: català, castellà i anglès.

  Teaser SEITAI d’Igor Cortadellas

   

  CICLE DE SEMINARIS-DEBAT: Reflexions sobre l’obra de Katsumi Mamine

  El cicle de Seminaris-debat: Reflexions sobre l’obra de Katsumi Mamine, organitzat pel Grup de recerca i estudis SEITAI i per l’Acadèmia SEITAI, és de periodicitat mensual i es realitza, on line, el 4t divendres de mes de 19h a 20.30h.

  HOMENATGE A KATSUMI MAMINE MIWA (1944-2020)

   

  Et convidem a veure l’esdeveniment que va tenir lloc el passat 14 d’abril, des d’aquest enllaç.

  Amb aquest esdeveniment, vam commemorar el primer aniversari de la mort del nostre estimat Katsumi Mamine Miwa.

  PUBLICACIONS DE KATSUMI MAMINE

  Pots veure i adquirir tots els llibres disponibles de Katsumi Mamine en aquest apartat.


  NOVETAT!
  seitai, una nueva comprensión de la naturaleza humana

  Ja podeu trobar aquest llibre de Katsumi Mamine en format e-book.

  S’està realitzant la tasca de digitalització de la resta de llibres. Us anirem informant a mesura que estiguin disponibles